Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Δεν ειναι πραγματα αυτα!

Γεια σας!


Οπως λεει και ο τιτλος ακομα και μεσα απο ενα τετοιο εικονικο παιχνιδι φαινεται ο ασχημος εσωτερικος κοσμος και η ηλικεια ενος ατομου. Η ηλικεια δεν ειναι κακο αφου το εχουμε συνηθησει, το μισο stardoll λεει οτι ειναι 16 και ειναι λιγοτερο... Λοιπον, ο εσωτερικος κοσμος του καθενος απο εμας ομως κρυβει κατι το διαφορετικο, ας το πουμε μοναδικο, αφου ο καθενας αντιπροσοπεβει τα θελω του και το ποιος ειναι. Βεβαια αυτο πολλες φορες δεν ειναι και ο,τι καλυτερο, αφου ο καθενας θελει και πιστευει ο,τι μπορειτε να φανταστιτε! Για παραδειγμα, η αδερφη μου και οι φιλη της που ειναι 6 χρονων θελουν και πιστευουν στις γοργονες αλλα ειναι και οι 2 πολυ εξυπνες, ενας συμμαθητης μου θελει να γινει αστροναυτης και απο εκει λοιπον φαινεται ο εσωτερικος του κοσμος και ιδιεταιρα αυτο το ατομο ειναι πολυ σοβαρο για μια τετοια σκεψη, αλλα ναι, ειμαι και αυτος ειναι 12 χρονων κι ομως αυτος ονειρευεται να γινει αστροναυτης και αυτο αντιπροσοπαιυει τα θελω του!


Αυτη η μικρη εισαγωγη μας ταξιδεψε ολους πιστευω... Αλλα αυτο που θα σας πω τωρα πιστευω θα ειναι κατι συνηθησμενο στις μερες μας ακομα και στο stardoll...


Κυριως οι superstars και οι royalty συνεχεια λαμβανουν μηνυματα απο chat που λενε διαφορα απο απλα μελη, σε αυτα τα "διαφορα" ομως, υπαρχει και αυτο που θελεουν, το θελω τους, μου ζητανε να πληρωσω στον λογαριασμο τους για να γινουν και αυτες royalty... Δεν νομιζω πως αυτο ειναι πραγματικο "ΘΕΛΩ", σε εναν εικονικο δεν υπαρχει κατι που πραγματικα να θελουμε, η ζωη ειναι αυτη που θελουμε! Γι'αυτο δεν ειναι κατι σπουδαιο να εισαι ss ή royalty, και εγω προσωπικα γνωριζω παρα πολλα απλα μελη που ειναι παρα πολυ γνωστα και εχουν πραγματοποιησει πολλα απο τα ονειρα τους στην ζωη τους, ομως χωρις να ειναι ss ή royalty ειναι τοσο ομορφες, και εχουν ενα πανεμορφο, ελκυστηκο στυλ το οποιο κανει την διαφορα παντα! Αλλα καταλαβαινω τα ατομα αυτα που ισως για λογους οικονομικους δεν πληρωουν ή για αλλους λογους, αλλα η οικονομικη κριση εχει χτυπησει κοκκινο στις μερες μας και πιστευω πως κανεις δεν ειναι στην θεση να πληρωσει για ατομα που ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ... Δεν ειναι πραγματα αυτα... Γνωριζω πως ναι θελουν να γινουν ss και royalty αλλα δεν ειναι σωστος ο τροπος που το ζηταν γιατι δεν ειναι μονο εκεινη που εχει τετοια προβληματα!!!


Το θεμα ειναι απλο. Καταλαβαινω ειναι το "ΘΕΛΩ" τους αλλα οπως ειπα και πριν δεν υπαρχει "ΘΕΛΩ" σε εναν διαδυκτιακο κοσμο. Αυτο να καταλαβουν ολοι. Τιποτα απολυτος δεν αντιπροσοπαιβει αυτη η ψευτηκη μορφη απο την αληθηνη σκεψη του καθενος!


Αυτο ειναι το θεμα!

ΖΗΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ


Φιλια, sellybarbie2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου