Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Πακετο superstar και sd με δωρο φορεμα

Γεια σας

Σας σταλθηκε ενα μηνυμα που ονομαζεται: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ...
Ειναι λαθος ο τιτλος, δεν ειναι δωρεαν. Το μηνυμα λεει πως αν γινεις ss ή αγορασεις sd (πληρωνεις για να γινεις και να παρεις sd) περνεις ενα φορεμα με την πληρωμη. Ενω στον τιτλο λεει ΔΩΡΕΑΝ...
Τελος παντον, για να δουμε το μηνυμα:
 (πατα στην εικονα για να την δεις μεγαλυτερη)

Το φορεμα δεν μου αρεσει πολυ και δεν νομιζω να συμφαιρει και τοσο...

Αυτα για τωρα.
Φιλια, sellybarbie2

Αποκαλυψεις ΣΟΚ!

Αποκαλυψεις ΣΟΚ!

Γεια σας!

Οπως λεει κι ο τιτλος σας εχω αποκαλυψεις (χαρης την LoveKirikia) που μας δινουν τις απαντησεις για ολες τις παρεξυγησεις και τα προβληματα HATE...

Εδω και μερες, κυκλοφορει ενα νεο που λεει πως η Λετα ειναι αγορι, να η απαντηση της παρεξυγησης λοιπον:


Για να δειτε πιο καθαρα πατηστε πανω στην εικονα.

Αν δεν καταλαβατε:
Ολες ξερουμε το ψευτικο ονομα που εχει φτιαξει η spidygirl, η emily_star_doll και η xXluchiaonelllX ... Ζητουσαν αποδειξεις απο την Kικη (LoveKirikia) πως δεν ειναι αληθεινα. Παρατηρηστε κατα το μηνυμα της Λετας και πιο κατω το κυκλομενο γραμμα που φαινεται ξεκαθαρα η λεξη ΕΙΝΑ... Ετσι η Κικη το εψαξε καλα. Εψαξε ολα τα μηνυματα απο το stardoll που εχει λαβει απο την αρχη του παιχνιδιου και βρηκε μονοο ενα που της σταλθηκε στις 9/6/2011... ΑΠΑΤΑΙΟΝΙΑ. Απλα η παρεουλα πηρε ενα μηνυμα της Λετας και εσβησε το εσωτερικο του και εγραψε αυτο.... Και λυθηκε το θεμαα! 

Κοιταξτε και μια αλλη ασχετη εικονα (παλι της Κικης):
 

Aυτο δεν νομιζω να χρειαζεται και εξηγηση... Ειναι ξεκαθαρο!

Πολλα φιλια, sellybarbie2
Και ευχαριστουμε την ΚΙΚΗ (TOP DETECTIVE) για την ερευνα!!!

Επιλογη της ημερας 22/2/12 ♥

Γεια σας!

Μπορει να ταξιδεψαμε λιγο με τις πρωιγουμενες μου αναρτησεις αλλα τωρα καιρος να γυρισουμε πισω στην πραγματικοτητα... Αυριο σχολειο... Απφφφ -_- βαρεμαρα! Aλλα, οk... Παλευεται!

Λοιπον... (η πραγματικοτητα αυτη αρχιζει να με κουραζει)

Βγηκε νεα επιλογη της ημερας που ειναι και HotBuy και φυσικα το αγορασα! Ειναι ενα ζακετακι με ενα κουμπι οπως λεει και η ονομασια του... Ειναι μαυρο και το μεσα του και ο γιακας του ειναι ασημι. Ειναι μοδατο και πολυ ομορφο, επισης συνδιαζεται πολυ ομορφα κι ευκολα με ενα απλο μονοχρωμο T-Shirt και με ενα τζιν σολινα... Δεν χρειαζεται πολλα, τα λιγα ειναι καλυτερα παντα! Κοστιζει 18 stardollars και ειναι απο το καταστημα Rio... Εγω του βαζω 5/5 για ολα αυτα τα πλεονεκτηματα...! Να το:

Η επιλογή της ημέρας
















 

Απ'οτι βλεπω και θα το παρατηρησετε κι εσεις αν κοιταξετε καλυτερα εχει ακομα ενα κουμπακι ασημι που δεν ειναι κουμπομενο, αλλα δεν ξεχωριζει γιατι ειναι στο ασημι σημειο...


Αυτααα....

Φιλια, sellybarbie2

Χαμενη Ατλαντιδα: Ιστορια οχι μυθος

Γεια σας!


Ολοι εχουμε ακουστα την χαμενη Ατλαντιδα...

Στην περιγραφή του Πλάτωνα, η Ατλαντίδα, που βρίσκεται «πέρα από τις Ηράκλειες στήλες», ήταν μια ναυτική δύναμη που είχε κατακτήσει πολλά μέρη της δυτικής Ευρώπης και της Λυβικής, περίπου 9.000 χρόνια πριν τον Σόλωνα (δηλαδή κατά το 9560 π.Χ.). Μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια να εισβάλει στην Αθήνα, η Ατλαντίδα βυθίστηκε μυστηριωδώς στο πέλαγος «σε μια μόνο ημέρα και νύχτα ατυχίας».
Επειδή είναι μια ιστορία που ενσωματώνεται στους διαλόγους του Πλάτωνα, η Ατλαντίδα θεωρείται γενικά ως παραβολή που κατασκευάστηκε από τον Πλάτωνα για να εξηγήσει τις πολιτικές του θεωρίες. Αν και η ιστορία του Πλάτωνα φαίνεται σαφής στους περισσότερους μελετητές, μερικοί προτείνουν ότι η περιγραφή του είναι εμπνευσμένη από παλαιότερες παραδόσεις. Κάποιοι υποστηρίζουν πως ο Πλάτωνας βασίστηκε σε προηγούμενα γεγονότα, όπως την έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης ή τον Τρωικό πόλεμο, ενώ άλλοι επιμένουν ότι έλαβε έμπνευση από πιο σύγχρονα γεγονότα όπως την καταστροφή της Ελίκης το 373 π.Χ. και την αποτυχημένη εισβολή της Σικελίας το 415-413 π.Χ.

 
η χαμενη Ατλαντιδα ετσι οπως λενε πως θα ηταν
 
 
Βρηκαν την χαμενη Ατλαντιδα απο την google earth;
 
 
η χαμενη Ατλαντιδα απο την Βικαιπαιδεια
 
 
 η χαμενη Ατλαντιδα ετσι οπως λενε πως θα ηταν (2)
 
 
Την χαμενη Ατπλαντιδα αναζητουν στην Λακωνια
 
     
        Την χαμενη Ατλαντιδα αναζητουν στην Θασο

Αυτα...
Φιλακια, sellybarbie2 

Μακιγιαζ: "Γοργονα στην στερια"

Γεια σας!


Σημερα μου τριπησε στο καιφαλι να μαθω τα παντα για τις γοργονες, γι' αυτα τα μηθηκα πλασματα τα οποια ειναι μισα ανθρωποι και μισα ψαρια.


Γοργονες και μυθοι:

Με την ονομασία γοργόνα περιγράφονται μυθικά πλάσματα της θάλασσας με μορφή γυναίκας από τη μέση και επάνω (με κορμό, χέρια και κεφάλι) και με τη μορφή ψαριού από τη μέση και κάτω (με λέπια και ουρά). Οι γοργόνες εκπροσωπούνται σε μεγάλο βαθμό στη μυθολογία, στη λογοτεχνία και στη λαογραφία γνωστών πολιτισμών.
Οι πρώτες γνωστές ιστορίες για γοργόνες εμφανίστηκαν στην Ασσυριακή μυθολογία το 1000 π.Χ. Η θεά Αταργάτις, μητέρα της Ασσύριας βασίλισσας Σεμίραμις, αγάπησε έναν θνητό βοσκό και ακούσια τον σκότωσε. Ντροπιασμένη έπεσε μέσα σε μια λίμνη για να πάρει τη μορφή ενός ψαριού, αλλά τα νερά δεν κρύψανε τη θεϊκή της ομορφιά. Συνεπώς πήρε τη μορφή μιας γοργόνας, - άνθρωπος επάνωω από τη μέση και ψάρι κάτω από αυτήν. Οι Έλληνες αναφέρονταν στην Αταργάτιδα υπό την ονομασία Δερκετώ. Πριν από το 546 π.Χ., ο Μιλήσιος φιλόσοφος Αναξίμανδρος πρότεινε ότι το ανθρώπινο γένος είχε ξεπηδήσει από υδρόβια είδη ζώων. Πίστευε ότι οι άνθρωποι, με την εκτεταμένη παιδική ηλικία τους, δεν θα μπορούσαν να επιβιώσουν διαφορετικά.

Επιπλεον, ενας ρωσος ψαρας ανακαλυψε γοργονες μετα απο το τσουναμι του 2004... Για να δουμε τις φωτογραφιες:

 

Πραγματικα, εγω αλλιος περιμενα τις γοργονες, τις περιμενα πιο ομορφες!
Κοιταξε αυτη την γοργονα (Βεβαια αυτη δεν ειναι αληθηνη):


Λοιπον, ξεχαστικαμε.
Ας δουμε το μακιγιαζ που το ονομαζω "Γοργονα στην στερια":
~Με κοραλι χρωματα~



Εγω ετσι πιστευω πως θα ηταν το βαψιμο των γοργονων.... Το νερο της θαλασσας θα ξεβαφε την σκια και το ρουζ και θα ηταν λιγο ανεμελο...!!! Ομως τελειο θα ηταν το στυλ τουςςς...

Φιλια, sellybarbie2

Δεν ειναι πραγματα αυτα!

Γεια σας!


Οπως λεει και ο τιτλος ακομα και μεσα απο ενα τετοιο εικονικο παιχνιδι φαινεται ο ασχημος εσωτερικος κοσμος και η ηλικεια ενος ατομου. Η ηλικεια δεν ειναι κακο αφου το εχουμε συνηθησει, το μισο stardoll λεει οτι ειναι 16 και ειναι λιγοτερο... Λοιπον, ο εσωτερικος κοσμος του καθενος απο εμας ομως κρυβει κατι το διαφορετικο, ας το πουμε μοναδικο, αφου ο καθενας αντιπροσοπεβει τα θελω του και το ποιος ειναι. Βεβαια αυτο πολλες φορες δεν ειναι και ο,τι καλυτερο, αφου ο καθενας θελει και πιστευει ο,τι μπορειτε να φανταστιτε! Για παραδειγμα, η αδερφη μου και οι φιλη της που ειναι 6 χρονων θελουν και πιστευουν στις γοργονες αλλα ειναι και οι 2 πολυ εξυπνες, ενας συμμαθητης μου θελει να γινει αστροναυτης και απο εκει λοιπον φαινεται ο εσωτερικος του κοσμος και ιδιεταιρα αυτο το ατομο ειναι πολυ σοβαρο για μια τετοια σκεψη, αλλα ναι, ειμαι και αυτος ειναι 12 χρονων κι ομως αυτος ονειρευεται να γινει αστροναυτης και αυτο αντιπροσοπαιυει τα θελω του!


Αυτη η μικρη εισαγωγη μας ταξιδεψε ολους πιστευω... Αλλα αυτο που θα σας πω τωρα πιστευω θα ειναι κατι συνηθησμενο στις μερες μας ακομα και στο stardoll...


Κυριως οι superstars και οι royalty συνεχεια λαμβανουν μηνυματα απο chat που λενε διαφορα απο απλα μελη, σε αυτα τα "διαφορα" ομως, υπαρχει και αυτο που θελεουν, το θελω τους, μου ζητανε να πληρωσω στον λογαριασμο τους για να γινουν και αυτες royalty... Δεν νομιζω πως αυτο ειναι πραγματικο "ΘΕΛΩ", σε εναν εικονικο δεν υπαρχει κατι που πραγματικα να θελουμε, η ζωη ειναι αυτη που θελουμε! Γι'αυτο δεν ειναι κατι σπουδαιο να εισαι ss ή royalty, και εγω προσωπικα γνωριζω παρα πολλα απλα μελη που ειναι παρα πολυ γνωστα και εχουν πραγματοποιησει πολλα απο τα ονειρα τους στην ζωη τους, ομως χωρις να ειναι ss ή royalty ειναι τοσο ομορφες, και εχουν ενα πανεμορφο, ελκυστηκο στυλ το οποιο κανει την διαφορα παντα! Αλλα καταλαβαινω τα ατομα αυτα που ισως για λογους οικονομικους δεν πληρωουν ή για αλλους λογους, αλλα η οικονομικη κριση εχει χτυπησει κοκκινο στις μερες μας και πιστευω πως κανεις δεν ειναι στην θεση να πληρωσει για ατομα που ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ... Δεν ειναι πραγματα αυτα... Γνωριζω πως ναι θελουν να γινουν ss και royalty αλλα δεν ειναι σωστος ο τροπος που το ζηταν γιατι δεν ειναι μονο εκεινη που εχει τετοια προβληματα!!!


Το θεμα ειναι απλο. Καταλαβαινω ειναι το "ΘΕΛΩ" τους αλλα οπως ειπα και πριν δεν υπαρχει "ΘΕΛΩ" σε εναν διαδυκτιακο κοσμο. Αυτο να καταλαβουν ολοι. Τιποτα απολυτος δεν αντιπροσοπαιβει αυτη η ψευτηκη μορφη απο την αληθηνη σκεψη του καθενος!


Αυτο ειναι το θεμα!

ΖΗΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ


Φιλια, sellybarbie2

Συνεντευξη με την mwroulini_uea

Γεια σας!


Τι κανετε; Απο αυριο σχολειο, Ε-Λ-Ε-Ο-Σ, αλλα ευτυχος εγω απο Τριτη ξεκιναω σχολειο γιατι εδω στον Λευκωνα, Σερρες, Μακεδωνια, Ελλαδα γιορταζει η εκκλησια μας.... 
Λοιπον θυμαστε που σας ειπα πως σας ετοιμαζω μια συντεντευξη με την νικητρια του διαγωνισμου που εγινε στο club μου, ellada_m00; Την εχω εδω:

 
1. Γεια σου, αρχικά πες μας μερικά πράγματα για τον εαυτό σου. (όνομα, ηλικία, χόμπι, αγαπημένη ασημότητα, τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις, τι κανείς στον ελεύθερο σου χρόνο και τέτοια):

Γεια! Με λένε Μύρτο και είμαι 14 χρονών. Μένω σε ένα χωριό μια ώρα μακριά από την Αθηνά και πάω 2 γυμνασίου. Μου αρέσουν πολύ τα Αγγλικά και η ιππασία και το hip-hop τα οποία κάνω από 6 χρονών. Δεν μου αρέσει πολύ κάποιος συγκεκριμένος διάσημος αλλά μπορώ να πω πως ο Στάν, ο Χατζηγιάννης,ο Jonny depp, η Shakira με ελκύουν. Αν και η επιλογή της δουλειάς είναι αρκετά δύσκολη και χρονοβόρα εγώ νομίζω πως θα προτιμούσα να γίνω κάποιο είδος γιατρου,οχι χειρουργός σίγουρη ακόμα καλυτέρα εγκληματολόγος.

2. Πως ανακάλυψες το stardoll;
 
Μέσα από την ξαδέρφι μου. Αρχικά μου είπε πως έχει ξετρελαθεί με ένα παιχνίδι οnline που έχεις την δικιά σου κούκλα και την ντύνεις... Αγοράζεις ρούχα.... Αμέσως την κορόιδεψα λέγοντας πως δεν είναι πράγματα αυτά για την ηλικία μας αλλά όταν μου το έδειξε ξετρελάθηκα κι εγώ!

3. Τι σου αρέσει και τι δεν σου αρέσει στο
stardoll;
 
Μου αρέσει πολύ η δυνατότητα αγοράς ρούχων που υπάρχουν στην πραγματικότητα... Και το γεγονός της μοναδικότητας κάθε medoll. Απεχθάνομαι όμως τον κακό ανταγωνισμό σε αυτό το παιχνίδι, τις κοπέλες που μιλάνε άσχημα και γενικά την αδιακρισία.

4. Έχεις κερδίσει κανένα βραβείο ή έχεις κάνει κάτι στο stardoll που είσαι περιφανή γι’ αυτό;

Έχω γίνει 3 φορές superstar για 4 μήνες συνολικά και έχω κερδίσει αρκετές φορές σε διαγωνισμούς!
Βεβαία το όνειρο μου είναι να γίνω μια μέρα covergirl αλλά δεν βιάζομαι! Περιμένω την κατάλληλη μέρα!

5. Τι σου αρέσει περισσότερο στο
stardoll;
 
Μου αρέσει η διαφορετικότητα μοναδικότητα θα μπορούσα να πω, κάθε ατόμου άσχετα αν την χρησιμοποιεί λανθασμένα ή σωστά

6. Ποσό άκυρο παίζεις stardoll και πες μας τι πιστεύεις εσύ για την φιλιά μέσω ενός τέτοιου εικονικού κόσμου:

Παίζω περίπου 5 μήνες και νομίζω πως δεν υπάρχει φιλιά μέσω αυτού του παιχνιδιού αλλά και γενικά μέσω κοινωνικής δικαίωσης! Για να κρατήσει μια φιλιά και να εξελιχθεί σωστά χρειάζεται πολύ γερά θεμέλια τα οποία χτίζονται με την επαφή, την συζήτηση και το πέρασμα του χρόνου.

7. Πες μερικά πράγματα/συμβουλές για τα άτομα που διαβάζουν αυτή την συνέντευξη..

Θα ήθελα να σας συμβουλεύσω να δοκιμάζετε τα πάντα αλλά κάθε πράγμα στον καιρό του.. Για παράδειγμα οι σχέσεις σε αυτήν την ηλικία αν κάτσετε να το σκεφτείτε είναι παραλογές. Αν και εγώ η ιδία έχω και είχα στο παρελθόν καταλαβαίνω πως κάθε φορά διαλέγω λάθος άτομο αφού εις έκλειψη σωστής κριτικής και είμαι ακόμα ανώριμη. Ακόμα και που γνωρίζω πως είναι λάθος δεν μπορώ να σταματήσω γιατί πια έχω εθιστεί. Ελπίζω να με ακούσετε. Φιλιά!!!

Ωραια η συνεντευξη;
Μου φαινεται ενα ομορφο, καλοκαρδο, φιλικο, τριφερο, εξυπνο και σοβαρο κοριτσι. Συνφωνω και επαυξανω με ολα αυτα που ειπε!

Φιλια, sellybarbie2